Skip to main content

Nygaard Entreprise ApS i Holmegaard er blevet Cembrit Mester

Nygaard Entreprise ApS i Holmegaard fortsætter i 2020 i den eksklusive kreds af tømrermestre i Danmark, der kan kalde sig Cembrit Mester.

Nygaard Entreprise ApS i Holmegaard er blevet Cembrit Mester i 2017 og er således en del af et eksklusivt netværk af godt 150 tømrermestre i Danmark. Cembrit Mestre er certificeret inden for arbejde med Cembrits fibercementprodukter, der blandt andet indbefatter bølgeplader, som er den dominerende tagbeklædning i Danmark, samt en lang række forskellige former for løsninger til beklædning af facade. Knap halvdelen af alle danske bygninger har i dag tag af fibercement, og der ligger således et meget stort potentiale i at kende produkterne til fingerspidserne:

– I 2015 etablerede vi det særlige Cembrit Mester-netværk, der er et kvalitetsstempel i forhold til viden om montering af Cembrits produkter til tag og facade. Derudover er det et kompetenceløft til håndværkerne, som vi sørger for altid er opdateret med den nyeste viden om fibercement og dermed kan rådgive bygningsejere om eksempelvis tagskifte mv., forklarer adm. direktør Mogens Fisker fra Cembrit.

Tagbeklædning er et meget stort anvendelsesområde for fibercement, men også facadebeklædning i fibercement er utrolig populært. Her anvendes produkterne til bl.a. facader, gavle, stern, udhæng – ja generelt alle steder på huset, hvor der ønskes en flot og vedligeholdelsesfri beklædning.

Nygaard Entreprise ApS fra Holmegaard ser derfor nogle gode perspektiver i Cembrit Mester-stemplet:

– Det er en stor fordel at kunne kalde sig Cembrit Mester. Jeg får dels tilbudt den nyeste viden og dels også en god portion synlighed. Jeg har fået Cembrit Mesters streamer til bilen, og jeg får løbende eksponering blandt andet på cembrit.dk, cembritmester.dk og via forskellige kampagner bl.a. på de sociale medier, siger han og fortsætter: – Samtidig giver det mig et givtigt netværk, hvor jeg kan dele viden og blandt andet også låne ekstra hænder i perioder med spidsbelastning.

Nygaard Entreprise ApS ser særligt nogle gode muligheder inden for det voksende marked for energirenovering af parcelhuse, boligejendomme og kontorejendomme. Derudover efterspørger boligejerne i stigende grad vedligeholdelsesfrie materialer, og her er fibercement særligt velegnet:

– Når du skifter et tag, har du jo fri adgang til blandt andet loftsrum og skunk. Det giver en god mulighed for at efterisolere og føre tagkonstruktionen up to date energimæssigt. Herved reducerer du dit varmeforbrug, og den besparelse kan faktisk ofte betale tagprojektet hjem i løbet af 5-10 år. Derudover bør du overveje at skifte eksempelvis gavlbeklædningen til materialer, der er stort set vedligeholdelsesfrie, slutter han.

Han gør desuden opmærksom på, at det fortsat er muligt at få håndværkerfradrag i forbindelse med energioptimeringer.

For yderligere information, kontakt venligst:

→ Martin Nygaard Walmar Nygaard Entreprise ApS mobil 28577055 og e-mail: mester.nygaard@gmail.com

→ Adm. direktør Mogens Fisker, Cembrit, tlf. dir. 9937 2224, mobil 4025 8500 og mogens.fisker@cembrit.dk

Om Cembrit

Cembrit er en af Europas førende virksomheder inden for fremstilling og salg af fibercementprodukter. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder et begrænset behov for vedligeholdelse, høj slidstyrke og et konkurrencedygtigt prisniveau.

Cembrit har sine rødder i Danmark og har siden 1927 arbejdet målrettet med at udvikle nye produkter og forædle fibercementens egenskaber. Cembrit tilbyder i dag en bred portefølje af produkter og løsninger inden for tag, facade, væg og loft til både nybygnings- og renoveringsprojekter.

Cembrit A/S er et af 17 datterselskaber i den internationale Cembrit-gruppe, der har 1.100 ansatte i mere end 20 lande. Produktionen af fibercementprodukter foregår på moderne faciliteter i Finland, Tjekkiet, Polen og Ungarn. Cembrit-gruppen ejes af det svenske konsortium Solix Group, og Cembrits danske hovedsæde ligger i Aalborg.

Læs mere på www.cembrit.dk